Нови покани за подаване на оферти по програма ЕСПОН 2020

Нови покани за подаване на оферти по програма ЕСПОН 2020

28 октомври 2016 | 13:35

ЕСПОН платформа за подаване на е-оферти
ЕСПОН ЕГТС изпълнява предвидените дейности в оперативно предложение ЕСПОН 2020  и в годишните работни планове, чрез обявяване на покани за участие в обществени поръчки за избор на изпълнители по договори за услуги, в съответствие с приложимото Европейско и национално законодателство, както и спазване на основни принципи за прозрачност, равно третиране и недискриминация.
ЕСПОН ЕГТС разработи електронна платформа, позволяваща достъп до всички покани за подаване на оферти и свързана документация, в т.ч. технически спецификации, анекси, въпроси и отговори и др.
Чрез  електронната платформа, заинтересованите страни могат да се възползват от следните преимущества:
• Улеснен достъп и незабавно сваляне на цялата налична документация, свързана с поканите за подаване на оферти;
• Достъп до всички въпроси & отговори;
• Своевременна информация за настъпили промени в обявените покани за подаване на оферти;
Регистрацията в електронната платформа е лесен процес, отворен към всички заинтересовани страни, предоставящ необходимата информация. Ползването на системата е възможно и без регистрация, но в този случай е невъзможно изтеглянето на пълния пакет на тръжната документация и спецификации. Регистрацията в платформата е безплатна, като повече информация е налична на интернет страницата на програма ЕСПОН 2020.
Покана за подаване на оферти за „актуализация на инструмент ESPON TIA”
Основната цел на договора за услуга по настоящата покана, е да доразвие и поддържа интерактивно и удобно за ползване “ESPON TIA” интернет приложение, което дава възможност за улесняване провеждането на “ESPON TIA” семинарите, както и с дейности свързани с обучението на потенциалните ползватели на приложението.  Основният очакван резултат от договора за услуга е създаване на надграден и актуализиран инструмент, даващ възможност на лицата, определящи и прилагащи политики, да идентифицират предварително, потенциални териториални влияния на новите Европейски закони, политики и директиви.
Крайният срок за подаване на оферти е 5 декември 2016 (10.00 Централно Европейско Време).
Пълните условия и допълнителна информация за кандидатстване по поканата са налични на следния линк.

mrrb