Министър Лиляна Павлова ще открие конференция за европейското териториално сътрудничество в София

Министър Лиляна Павлова ще открие конференция за европейското териториално сътрудничество в София

12 октомври 2015 | 14:18

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще открие конференция на тема „Европейско териториално сътрудничество в България – постиженията водят до нови перспективи“. Събитието ще се проведе утре, 13 октомври 2015 г., от 11:00 часа в хотел „София Балкан“.

В рамките на конференцията зам.-министър Деница Николова ще отчете постигнатите резултати по програмите за европейско териториално сътрудничество за период 2007-2013 г. и ще представи информация за програмите, в които България ще участва за периода до 2020 година. Предвидена е дискусия и споделяне на добри практики по изпълнението на програмите.

По време на събитието ще бъдат наградени най-добрите проекти, изпълнени по програмите за европейско териториално сътрудничество за изминалия програмен период.

В края на конференцията заместник-министър Деница Николова ще открие изложба на тема „История в снимки по програмите за териториално сътрудничество в България“.

 

Уважаеми колеги,

Събитието е отворено за представители на медиите. То ще се състои утре, 13 октомври 2015 г., от 11:00 часа в хотел „София Балкан“, град София. 

Моля заповядайте!

 
mrrb