Съвместният Секретариат на Програмата за сътрудничество URBACT III 2014 – 2020 г. обяви процедура за наемане на 5 външни експерти в подкрепа на дейности по програмата

Съвместният Секретариат на Програмата за сътрудничество URBACT III 2014 – 2020 г. обяви процедура за наемане н

14 октомври 2015 | 11:06

Съвместният Секретариат на Програмата за сътрудничество URBACT III 2014 – 2020 г. обяви процедура за наемане на 5 външни експерти в подкрепа на дейности по програмата. Одобрените кандидати ще оказват подкрепа на Секретариата в следните насоки: 

- Транснационални мрежи: Подпомагане на URBACT мрежите с тематична експертиза и методология за обмяна на опит, обучения, преглед и разпространение на постигнатите резултати от изпълнението на проекти по програмата. 
- Капитализиране и разпространение: Принос към моделирането и осъществяването на стратегия, основана на познанието и резултатите от работата в мрежи по програмата, с цел придобиване на консолидирани практически знания в областта на устойчивото урбанистично развитие.
- Изграждане на капацитет: Оказване на подкрепа за дейностите по изграждане и укрепване на административния капацитет. 
От кандидатите се очаква да имат  над 10 години опит в областта на устойчивото урбанистично развитие и междурегионалното сътрудничество. 
Срокът на договора с одобрените кандидати ще бъде 18 месеца с възможност за еднократно подновяване.
Повече информация за изискванията към кандидатите и процедурата по кандидатстване е поместена тук
Крайният срок за подаване на документи за кандидатстване е 17 ноември 2015 г. 
 
 
mrrb