Министър Лиляна Павлова и Европейският комисар по регионалната политика Корина Крецу ще посетят изложението „Една посока, много възможности“ в София

Министър Лиляна Павлова и Европейският комисар по регионалната политика Корина Крецу ще посетят изложението

27 май 2015 | 15:00
Утре, 28 май 2015 г., в 18 часа, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и Европейският комисар по регионалната политика  Корина Крецу ще посетят изложението „Една посока, много възможности“ в София. 
Събитието ще се състои в Градската градина на София (на мястото на бившия Мавзолей) от 11:00 ч. до 20:00 ч. и ще събере на едно място експерти от всички оперативни програми за периода 2014-2020 г. Те ще предоставят информация и материали за актуални процедури за кандидатстване с проектни предложения, добри практики по вече реализирани проекти, както и обща информация за програмите. 
В рамките на инициативата ще се състои и официалното награждаване на победителите в конкурса „Направи селфи с европроект“, което е с начален час 17:30 ч. Най-добрите фотоси, събрали най-много харесвания чрез социалната мрежа Фейсбук ще получат специални награди. Конкурсът се провежда в периода 20-27 май 2015 г., като повече информация може да се получи на eufunds.bg. За доброто настроение на всички участници и посетители на изложението е предвидена богата музикална програма. 
Инициативата за провеждане на изложението „Една посока, много възможности“ е на Централното координационно звено в Администрацията на Министерския съвет, съвместно с Управляващите органи на програмите за периода 2014-2020 г.
 
mrrb